Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier mortal pe Autostrada A2 București-Constanța. Un bărbat a murit și trei persoane au ajuns la spital (GALERIE FOTO)

ro

09 Sep, 2022 08:40 4847 Marime text
Accident mortal pe autostrada. Foto: ISU CălărașiUn grav accident rutier a avut loc în această dimineață în jurul orei 5.30 pe Autostrada A 2, calea II Constanţa - Bucureşti, la km 50.

Potrivit purtătorului de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi, Tataranu Stefan-Ovidiu, în această dimineaţă, la ora 5,34, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Barbu Ştirbei" al judeţului Călăraşi au fost solicitaţi să intervină pe Autostrada Soarelui, la km 50, pe calea, II, sens de mers Constanţa - Bucureşti, la un accident rutier grav, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism cu 7 locuri.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui pasager şi rănirea a altor trei persoane, toate aflate în autoturism.

„Au intervenit la acest accident un echipaj de descarcerare de la Secţia de pompieri Lehliu Gară şi două ambulanţe SMURD de la Staţia Fundulea şi Secţia Dragalina.
De asemenea, la accident au intervenit şi două autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.
La sosirea echipajelor la locul intervenţie au fost identificate patru victime, toate din autoturism, dintre care două încarcerate.
Una dintre persoanele încarcerate era decedată.
Cele două autospeciale SMURD au preluat fiecare câte o victimă şi le-au transportat la spitale din Bucureşti, ambele cu traumatisme toracice.
O altă victimă a accidentului, de sex feminin, cu traumatism toracic şi contuzii a fost preluată de Ambulanţă şi transportată la un Spital din Bucureşti“ - a mai preciztat purtătorul de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi Tataranu Stefan-Ovidiu.

Circulaţia nu a fost întreruptă pe respectivul tronson de autostradă, vehiculele implicate în accident aflându-se pe banda de urgenţă.

Sursa foto: Facebook/ISU Călărași
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii