Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier mortal la Popasul Chirana, județul Ialomița. Elicopterul SMURD Constanța chemat în ajutor (GALERIE FOTO)

ro

26 Mar, 2022 11:13 3054 Marime text
Accident mortal în județul Ialomița. Foto: ISU IalomițaUn bărbat a murit în această dimineață într-un grav accident rutier în județul Ialomița. 

Potrivit ISU Ialomița, în jurul orei 9:45, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Barbu Catargiu" al județului Ialomița a fost sesizat prin apel la 112, de producerea unui accident rutier la Popasul Chirana, în care au fost implicate un autoturism și un autocamion, încărcat cu piatră.

„La locul evenimentului s-au deplasat de urgență două echipaje de salvatori din cadrul Gărzii de Intervenție Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În sprijinul acestora au intervenit și două echipaje ale SAJ Ialomița și elicopterul SMURD Constanța.În urma impactului a rezultat o victimă inconștientă și încarcerată. Pompierii au extras victima dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, au fost aplicate manevre de resuscitare, însă din nefericire a fost declarat decesul de către echipajele SAJ aflate  la locul intervenției“ - au precizat reprezentanții ISU Ialomița.


Accident mortal în județul Ialomita. Foto: IPJ ialomițaPotrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 68 de ani, din municipiul Brăila conducea un autoturism pe DJ213, la intersecția cu DN2 A ar fi intrat în coliziune cu un autocamion, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slobozia. 

„În urma impactului conducătorul autoturismului a decedat. În urma testării cu aparatul Drager a soferului TIR ului rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“ - au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii