Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier la Babadag, județul Tulcea. Un autoturism, proiectat într-un copac și un stâlp

ro

20 Sep, 2022 14:54 1647 Marime text
Accident rutier. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaLa data de 20.09.2022, ora 12:47, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizați telefonic prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe raza orașului Babadag respectiv strada Mihai Viteazul a avut loc un eveniment rutier.

Potrivit IPJ Tulcea, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Babadag care au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 32 ani din județul Tulcea, în timp ce conducea autoutilitara marca Peugeot nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers neacordând prioritate de trecere autoturismului marca Skoda condus de către un bărbat de 51 ani din județul Tulcea care pentru a evita coliziunea a părăsit partea carosabilă lovindu-se de un arbore și un stâlp de electricitate.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a pasagerului din auto marca Skoda, ce a fost preluat și transportat la S.J.U. Tulcea pentru efectuarea de investigații suplimentare respectiv acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto dețin permise de conducere specifice categoriei și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză a fost întocmit dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii