Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O fetiță de 8 ani, rănită Accident rutier între două autoturisme în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța

ro

14 Mar, 2024 17:29 1257 Marime text

Imagine cu rol ilustrativ



 
  • Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost sesizați prin apel la numărul 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța
 
Potrivit ISU Constanța, accidentul s-a produs intre două autoturisme in localitatea Mihail Kogalniceanu, pe DN 2A, județul Constanța.
 
Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța  spun că au intervenit la fața locului cu trei resurse  SAJ B2.

UPDATE: Potrivit SAJ Constanța, în urma accidentului au rezultat trei victime. Este vorba despre o fetiță de 8 ani, care a suferit traumatisme la membrele inferioare,mama acesteia refuzând transportul la spital.

De asemenea, victime ale incidentului mai sunt o femeie cu traumatism craniocerebral, care a refuzat , la rândul ei, transportul la spital și un bărbat ce refuză consultația și tratamentul.

Totodată, și ISU Constanța precizează că „în urma accidentului au rezultat  trei victime conștiente, cooperante, neîncarcerate, care refuză transportul la spital.”

În acest moment, se asigura măsuri PSI


Citește și
Un accident rutier a avut loc între două mașini în zona Eden, municipiul Constanța (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii