Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în zona CET din Constanța. O ambulanță răsturnată. Patru victime (galerie foto+video)

ro

29 Jan, 2020 19:39 12407 Marime text

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a petrecut la intersecția dintre bulevardul Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei, în zona CET din Constanța.

Este vorba despre o ambulanță care s-a răsturnat. 

Intervin la fața locului o autospeciala de stingere, o autospecială de descarcerare, două SMURD B și un SMURD C, sprijin un echipaj SAJ B2.

Din primele informații, ar fi vorba despre patru victime conștiente. Ambulanța nu avea pacient în ea, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Unul din autoturismele implicate în accident este marca AUDI, cu numere de înmatriculare de Buzău. Una din cele patru victime face parte din autoturismul menționat.  

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanta,spune că au fost anunțati prin stația radio de un echipaj care era în drum spre Techirghiol, că au fost implicati într-un accident rutier. La locul accidentului au fost trimise două ambulanțe SMURD si doua ambulante SAJ . Au fost găsite patru victime. Este vorba despre o asistentă și șoferul ambulanței, stabili, conștienți. O altă victima este și un polițist ( însoțise o persoană bolnavă psihic), conștient, iar a patra victimă este șoferul din cealaltă mașină, și el în stare stabilă. Cele patru victime au fost transportate la spital, conștiente, stabile. 

Oficial de la IPJ Constanța 

În accidentul rutier au fost implicate o ambulanță aparținând SAJ si un autoturism.

Conform primelor cercetări, ambulanța a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune semnalele acustice si luminoase, în timp ce conducătorul auto nu i-ar fi acordat prioritate de trecere.

 În urma accidentului au rezultat patru victime, rănite ușor.

Din primele date, s-a stabilit că ambulanța se întorcea de la spitalul Palazu Mare unde transportase un bolnav psihic din localitatea Techirghiol.





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii