Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în Tulcea! Un șofer de 23 de ani a sfidat Poliția și medicii! A fost reținut

ro

24 Mar, 2023 08:09 1295 Marime text
Ieri, 22 martie 2023, în jurul orei 22:26, polițiștii rutieri tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Corneliu Gavrilov, din municipiul Tulcea.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, un bărbat de 23 de ani, din județul Tulcea, care conducea un autoturism pe strada Corneliu Gavrilov, din localitate, în condiții ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune două autoturisme staționate, pe unul dintre acestea proiectându-l, în urma impactului, în gardul unui imobil situat la adresa menționată., transmite IPJ Tulcea. 

Conducătorul auto, care emana halenă alcoolică, a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Acesta a fost condus la spital, unde în prezența cadrelor medicale, a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate, a alcoolemiei.

Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea., a mai transmis sursa citată. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii