Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în Tulcea! O femeie și un bărbat au ajuns la spital

ro

06 Jun, 2023 14:43 1278 Marime text

La data de 5 iunie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.
 
Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 71 de ani, care conducea un autoturism pe DN22A, la intersecția cu DN22-E87,  în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către o femeie.
 
În urma impactului, o femeie în vârstă de 70 de ani și un bărbat în vârstă de 66 de ani au suferit leziuni, aceștia fiind transportați de către cadrele medicale la spital pentru îngrijiri de specialitate., transmite IPJ Tulcea. 
 
Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultând faptul că nu au consumat băuturi alcoolice.
 

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, efectuându-se cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului., a mai punctat sursa citată. 



Citește și: Tragedie în minivacanța de Rusalii. Un motociclist de 22 de ani a lovit mortal un biciclist, pe un drum judeţean
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii