Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în Târgoviște! Trei persoane au fost rănite în urma impactului

ro

11 Nov, 2023 21:42 993 Marime text
Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 11 Noiembrie 2023, pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Târgoviște.

Potrivit ISU Dâmbovița, un accident rutier a avut loc pe strada Nicolae Bălcescu din Târgoviște, unde Detașamentul de Pompieri Târgoviște a răspuns prompt cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. În același timp, Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița a trimis două echipaje medicale.

Evaluarea inițială realizată de echipajele medicale la fața locului a inclus 4 persoane implicate. Ulterior, conform unui update de la ISU, 3 dintre acestea au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Pe durata intervenției, s-au implementat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor. În contextul acestui incident, se subliniază importanța respectării regulilor de circulație pentru prevenirea evenimentelor rutiere. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenție sporită, să respecte limitele de viteză și să păstreze distanța corespunzătoare între vehicule. De asemenea, utilizarea centurii de siguranță este esențială pentru protejarea vieții în cazul unui impact.

Oficial de la  IPJ Dânbovița

Din primele date, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 26 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism pe bulevardul Eroilor, din municipiu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Aninoasa.

În urma impactului, șoferul de 30 de ani și doi pasageri de 42 și 49 de ani au fost răniți, fiind transpirați la spital.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.


foto: infotraficromania.ro 


Citește și:

UPDATEAccident rutier cu victime în Argeș! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii