Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier în Lumina! Mai multe persoane au fost rănite, printre care și un copil. Trei mașini implicate (FOTO +VIDEO)

ro

04 Dec, 2022 13:38 12389 Marime text
   

UPDATE 3 
 

La accident sunt patru victime, conștiente: două victime prezintă traumatism craniocerebral închis, iar alte două victime prezintă traumatism craniocerebral deschis. 

Cele 4 victime au fost transportate la Spitalul Județean., transmite medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa
 
 

UPDATE 2

Evenimentul rutier s-a soldat cu cinci victime (4 adulți și 1 copil), transportate la UPU Constanța.

UPDATE 1

Sunt implicate trei autoturisme cu 5 victime, transportate la spital. O altă persoană a refuzat transportul la spital., a precizat Oana Manoilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea. 


Un accident rutier s-a produs în urmă cu scurt timp, pe DN22, în localitatea Lumina, informează autoritățile!

Accidentul s-a produs azi, în jurul orei 13.35 iar la fața locului s-au deplasat deja echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Reprezentanții ISU Dobrogea informează că evenimentul rutier s-a soldat cu 4 victime. Sunt implicate trei autoturisme. 

De asemenea, la intervenție s-au deplasat și echipajele Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a accidentului.

Misiunea este în desfășurare.Intervine Stația Midia cu 1 ASAS(Autospecială cu Apă şi Spumă) și SMURD B,  descarcerarea Fripis, 2 SAJ B și 1 SAJ C. 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii