Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier mortal în localitatea Sinoe, judeţul Constanţa. O femeie a murit. Şoferul ar fi fugit de la faţa locului

ro

15 Jun, 2017 15:47 3718 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această după amiază în localitatea constănţeană Sinoe, la iesire spre Istria. Din primele informaţii un pieton a fost lovit de o maşină fiind grav rănit. La faţa locului intervin cadrele medicale de la Ambulanţă pentru a acorda îngrijiri medicale victimei. 

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. Martorii susţin că după accident şoferul implicat ar fi fugit de la faţa locului. 

UPDATE. ora 17.10

Şoferul implicat în accidentul mortal de la Sinoe a fost depistat de poliţişti. Acesta are 25 de ani, este din Sinoe şi a fost găsit la domiciliu. Din primele cercetări a rezultat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și de afla sub influenţa băuturilor alcoolice, mai exact o concentrație de 0.91 mg/l alcool in aer pur expirat. Acesta conducea un autoturism marca Dacia cu număr de înmatriculare de Tulcea. Acesta va fi cercetat pentru mai multe infracțiuni: ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului, conducere auto sub influenta alcoolului și conducerea auto fara permis

UPDATE: ora 16.30 

La ora 15.30 s.a produs un accident rutier pe DJ 226, pe raza localității Sinoe. Un autoturism a acroșat o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 80 de ani, după care s-a răsturnat în afara carosabilului. Victima a decedat. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fara încuviințarea organelor de poliție.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier Constanța, urmând ca la finalizare sa fie luate măsurile legale ce se impun.

UPDATE: ora 16.00

Din păcate cadrele medicale de la ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa victimei, o femeie de 81 de ani. Aceasta a fost declarată decedată. În continuare şoferul este căutat de poliţişti, acesta fugind de la faţa locului. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii