Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update Accident rutier în județul Tulcea! Cinci persoane au ajuns la spital (FOTO)

ro

17 Sep, 2023 14:41 2951 Marime text
Sursă foto: IPJ Tulcea
  • La data de 17 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 A.

La data de 17 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 A, transmit reprezentanții IPJ Tulcea.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fata locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un auto pe sensul de deplasare Ciucurova - Topolog, s-ar fi angajat in depășirea unui alt autovehicul (triplare), cel din urmă lovind participantul la trafic din fața acestuia, răsturnându-se și părăsind partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui conducător auto și a patru pasageri, care au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Traficul a fost restricționat pe un sens de mers.

Revenim cu detalii, a încheiat sursa citată.

UPDATE:

„Traficul a fost reluat”, transmit reprezentanții IPJ Tulcea.



Citește și:
Delta Dunării: UPDATE. Accident naval între două ambarcațiuni care transportau turiști, pe Canalul Olguța. O persoană s-ar fi înecat (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii