Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în județul Sibiu! Au fost implicate un microbuz și două persoane

ro

15 Oct, 2023 09:43 810 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: ISU Tulcea
  • Un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit de urgență pe DN 106, în zona localității Bîrghiș, la un accident rutier unde a fost implicat un microbuz și două persoane.

Un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit de urgență pe DN 106, în zona localității Bîrghiș, la un accident rutier unde a fost implicat un microbuz și două persoane. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 67 de ani, care a suferit un traumatism lombar și unei femei în vârstă de 23 de ani cu traumatism cranio-facial deschis minor. Ambii a fost transportați la UPU conștienți transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DJ 106, în zona localității Bârghiș, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

În timp ce conducea un microbuz spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Bârghiș, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Conducătorul auto și o pasageră, o femeie în vârstă de 23 de ani, din județul Vaslui, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți, a încheiat sursa citată.


Citește și:
UPDATE. Știri Constanța azi: Accident rutier pe varianta Ovidiu! Pompierii intervin la fața locului (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii