Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în județul Olt! Două persoane au fost rănite

ro

07 Sep, 2023 19:36 838 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 7 septembrie 2023, în jurul orei 10:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 546A, între localitățile Schitu și Șerbănești, din județul Olt. 

La data de 7 septembrie 2023, în jurul orei 10:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 546A, între localitățile Schitu și Șerbănești, din județul Olt, transmite un comunicat din partea IPJ Olt. 

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. 

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 2 autovehicule, respectiv un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din comuna Vâlcele, județul Olt și un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Movileni, județul Olt.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au stabilit faptul că, unul dintre conducătorii auto, respectiv bărbatul de 63 de ani, avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, iar autoturismul pe care îl conducea avea montate plăcuțele de înmatriculare ale altui autoturism, acesta figurând radiat.

În urma evenimentului rutier, două persoane, pasageri în cele 2 autoturisme, respectiv o femeie de 63 de ani, din comuna Vâlcele și un tânăr de 23 de ani, din comuna Movileni, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, pe numele bărbatului de 63 de ani, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Cluj: Reținuți pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de migrați și complicitate la trafic de migranți
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii