Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în județul Olt. Două persoane au ajuns la spital

ro

26 Sep, 2023 18:55 920 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 26 septembrie 2023, în jurul orei 16:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 653, în afara localității Recea, a avut loc un eveniment rutier.

La data de 26 septembrie 2023, în jurul orei 16:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 653, în afara localității Recea, a avut loc un eveniment rutier, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. 

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 3 autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr de 35 de ani, din comuna Bălteni, județul Olt, un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate și un autoturism condus de o femeie de 32 de ani, cetățean străin.

În urma evenimentului rutier, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Dorin Colidiuc și Corneliu Octavian Tănase: Doi foști grei ai sistemului polițienesc din Constanța își caută dreptatea în instanță!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii