Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în județul Giurgiu. Printre victime, și o femeie însărcinată

ro

22 Sep, 2023 08:32 1396 Marime text
Sursă foto: ISU Giurgiu
  • Doi bărbați și două femei, dintre care una însărcinată, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, pe DN5, în zona localității Frătești. Evenimentul a avut loc pe sensul de mers către Giurgiu, fiind implicate două autoturisme.

Doi bărbați și două femei, dintre care una însărcinată, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, pe DN5, în zona localității Frătești. Evenimentul a avut loc pe sensul de mers către Giurgiu, fiind implicate două autoturisme, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și patru ambulanțe SAJ. 

Într-unul dintre autoturisme se aflau două femei, de 22 și 54 de ani, iar în celălalt doi tineri, de 19 și 22 de ani.

Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat tânăra însărcinată, conștientă și cooperantă, și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe Giurgiu. Celelalte persoane rănite au fost transportate la spital cu ambulanțele SAJ. 

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Accident rutier în județul Alba! Intervine descarcerarea (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii