Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în județul Dâmbovița. Un autoturism a căzut de pe un pod pe calea ferată(FOTO)

ro

04 Nov, 2023 14:06 969 Marime text
Un autoturism a căzut de pe un pod în cursul zilei de sâmbătă, 4 Noiembrie 2023, în localitatea Adânca din județul Dâmbovița.

Din primele informații, în localitatea Adânca, a avut loc un eveniment rutier, în care un autoturism a căzut de pe un pod pe calea ferată, necesitând intervenția promptă a autorităților și a echipei de salvare.Imediat după producerea incidentului, Detașamentul de Pompieri Moreni a răspuns la apel, mobilizând o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în timp ce Detașamentul Târgoviște a trimis o autospecială de descarcerare pentru a ajuta la operațiunea de salvare.

La fața locului, echipajele de intervenție au acordat îngrijiri medicale unei persoane implicate în accident, care ulterior a fost transportată la spital pentru evaluare și tratament suplimentar. Din fericire, intervenția rapidă a echipei medicale a contribuit la stabilizarea stării de sănătate a victimei.

De asemenea, în urma accidentului, circulația feroviară a fost oprită temporar pentru a permite operațiunea de îndepărtare a autoturismului de pe calea ferată. Echipele de intervenție au lucrat împreună pentru a ridica autovehiculul și a restabili circulația trenurilor în cel mai scurt timp posibil.

Pe lângă acțiunile de salvare și asistență medicală, au fost implementate și măsuri riguroase de prevenire și stingere a incendiilor pentru a evita orice risc în zona incidentului.

sursa: infotraficromania.ro. 




Citește și:
 
Un bărbat şi un copil de 14 ani, răniţi într-un accident! Au intrat cu maşina în peretele unei case (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii