Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în județul Constanța. Un bărbat băut și fără permis a căzut de pe moped

ro

04 Apr, 2023 15:00 1502 Marime text

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști! 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 06.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 22 s-a produs un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 25 de ani, a condus un autoturism, pe DN 22, și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ulterior, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină. Acesta a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.


La data de 3 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ223, în comuna Topalu, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 36 de ani, a condus un moped, pe strada Amurgului, din comuna Topalu, către DJ223, s-a dezechilibrat și a căzut.

Ca urmare ca accidentului rutier, bărbatul a fost ușor rănit.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule., mai transmite IPJ Constanța. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.25 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cauze s-a constituit dosar de cercetare penală.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii