Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la fața locului UPDATE. Accident rutier în Constanța, anunțat prin E-Call! Implicate trei mașini (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

16 Jan, 2023 09:42 12864 Marime text
 
UPDATE 

 În urma impactului a rezultat o victimă conștientă,  bărbat în vârstă de 56 ani. Acesta este transportat la spital., transmite Oana Manoilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea. 

Sunt implicate trei mașini, dintre care una parcată. 



În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în  municipiul Constanța, în urma unui apel E-CALL. 

Din primele informații este vorba despre un accident rutier produs pe strada Răscoalei. 

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

În cazul producerii unui accident rutier, sistemele eCall generează automat apelarea numărului 112 și transmiterea către Serviciul de urgență a informațiilor relevante pentru localizarea precisă a evenimentului și pentru intervenția echipajelor de salvare. Imediat după impact, date precum coordonatele GPS, seria VIN, tipul vehiculului, tipul combustibilului utilizat și direcția de mers sunt furnizate de autovehiculele echipate cu eCall.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii