Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier în Cluj. Implicat un șofer care a avut probleme medicale în timp ce se afla la volan

ro

13 Dec, 2023 21:22 925 Marime text
foto: ISU Cluj Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 13 Decembrie 2023, pe strada Oașului din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii din Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin la un accident rutier desfășurat pe strada Oașului. Evenimentul a implict două autoturisme și o autoutilitară, iar situația a fost complicată de starea medicală a unui șofer.

Conform informațiilor inițiale, un șofer a suferit un episod medical în timp ce se afla la volan. Pompierii, la sosirea la locul incidentului, l-au găsit în stop cardio-respirator. Prin intervenția promptă, aceștia au procedat la extragerea de urgență a bărbatului din vehiculul său.

Imediat după extragere, șoferul a fost predat echipajelor medicale care au început manevrele de resuscitare. Situația rămâne critică, iar eforturile continue ale personalului medical sunt direcționate către stabilizarea stării de sănătate a victimei.

Pe lângă gestionarea stării medicale a șoferului, autoritățile lucrează la restabilirea circulației în zonă și la evaluarea impactului asupra traficului.  

Sursa: infotraficromania.ro 


Citește și:


Accident Constanța aziUn TIR a intrat într-un copac pe drumul dintre Kartali și Mihail Kogălniceanu! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii