Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav. O șoferiță de 21 de ani a intrat cu mașina într-un cap de pod! Trei victime

ro

08 Jul, 2023 11:27 2236 Marime text
Poliția Rutieră intervine la km. 244+800, zona Lazaret.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii rutieri au intervenit la un accident rutier grav produs pe DN 7, în zona Lazaret, pe sensul Sibiu – Vâlcea.

Un autoturism condus de o tânără în vârstă de 21 de ani, din același județ, a derapat în timp ce se îndrepta către Vâlcea și a intrat în coliziune cu un cap de pod, cel mai probabil din cauza vitezei neadecvate într-o curbă la stânga.

Impactul puternic a cauzat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a celor doi pasageri aflați în mașină, o femeie în vârstă de 45 de ani și un bărbat în vârstă de 52 de ani, ambii din județul Vâlcea. Echipajele de intervenție au fost imediat solicitate pentru a acorda primul ajutor victimelor și a le transporta la unitățile medicale în vederea acordării asistenței necesare.

În urma impactului, traficul rutier este blocat în totalitate pe direcția Sibiu – Vâlcea, generând disconfort și întârzieri pentru ceilalți participanți la trafic. Autoritățile au mobilizat resursele necesare pentru a gestiona situația în cel mai eficient mod posibil și a debloca circulația cât mai repede.

În acest context, poliția rutieră face un apel către șoferi să fie precauți și să reducă viteza înainte de a intra în curbă, adaptându-se condițiilor de drum pentru a preveni astfel de accidente grave. Siguranța rutieră este responsabilitatea noastră colectivă, iar respectarea regulilor de circulație poate preveni astfel de tragedii.

Sursa: infotraficromania.ro


Citește și: Accident rutier în Constanța! Implicate un autobuz și un autoturism
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii