Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav la Cluj Napoca. Mai multe persoane, rănite. Printre victime și un copil de un an și patru luni (GALERIE FOTO)

ro

23 May, 2022 14:12 793 Marime text
Accident rutier la Cluj. Foto: ISU ClujPompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe Calea Turzii.

Potrivit ISU Cluj, apelul de urgență a venit la ora 12:43, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă și o ambulanță pentru transport personal și victime multiple.

Accident rutier la Cluj Napoca. Foto: ISU ClujDe asemenea, în sprijin au venit trei ambulanțe SAJ, precum și o ambulanță a unui serviciu privat.

„În accident au fost implicate trei autoturisme, două persoane fiind blocate într-unul dintre acestea. Pompierii au extras în siguranță un bărbat de 85 de ani și o femeie de 50 de ani, care au fost transportați la spital. De asemenea, au fost transportați la spital alți patru adulți, precum și un minor de un an și patru luni. Cu toții erau conștienți și cooperanți. Misiunea salvatorilor s-a încheiat în urmă cu puține momente“ - au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii