Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav între Movilița și Topraisar-județul Constanța. Un pieton a fost lovit mortal

ro

15 Aug, 2021 02:44 5944 Marime text

  • Un grav accident a avut loc, imediat după miezul nopții, între Movilița și Topraisar, pe sensul de mers spre Topraisar.
 
Martorii spun că victima este o femeie iar echipajul sosit la fața locului în urma apelului la 112 nu a mai putut să îi fie de ajutor.
 
În cauză a fost deschis un dosar penal anchetatorii urmând să stabilească cine se face vinovat de producerea nenorocirii.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Remus 18 Aug, 2021 00:13 Tu ca sofer, trebuie sa mergi ca animalul doar cu acceleratia in podea ? Eu la scoala de soferi am invatat sa previn… cand iti iese un caine in fata, la fel, tu esti convins ca ala traverseaza strada si nu se intoarce sa ti iasa in drum?
  • Daniel 15 Aug, 2021 08:36 Nu stiu daca putem numi pieton o persoana care merge pe o sosea cand pe o banda cand pe alta. Cu 5 min inainte de accident putam fi eu cel care sa ii aduca sfarsitul. O alta masina in fata mea era sa o ia in plin. Am pus avaria la masina si am oprit de tot ca sa nu iasa o tragedie intre mai multe autovehicule. Soferul care a produs accidentul nu are nici o vina...