Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav în stațiunea Mamaia. O tânără însărcinată și un bărbat, răniți. Ambii, sub influența alcoolului (galerie foto+video)

ro

05 Nov, 2021 07:50 11497 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc azi noapte (5 noiembrie) în jurul orei 3.00 în stațiunea Mamaia, zona Laguna Rezidence.

Un autoturism marca Opel a fost avariat după ce a ieșit de pe șosea și s-a lovit de un stâlp de pe marginea drumului. 

O tânără însărcinată în cinci luni și un bărbat au fost răniți și au fost transportați la spital pentru investigații și tratament medical de specialitate. 

Polițiștii rutieri i-au testat pe amândoi cu aparatul etilotest care a scois la iveală o alcoolemie de 0,07 în cazul fetei și 0,39 în cazul bărbatului. 

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cine a condus autoturismul în momentul accidentului, precum și modul în care a avut loc. 

UPDATE: OFICIAL DE LA IPJ CONSTANȚA 

Astăzi, în jurul orei 3.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de o femeie, de 35 de ani,  a intrat în coliziune cu un copac și un stâlp de iluminat public. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei autoturismului, precum și a unui pasager, bărbat, de 25 de ani. 

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii