Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în județul Bistrița Năsăud. Cinci persoane, printre care și un bebeluș, au fost rănite (galerie foto)

ro

07 Sep, 2021 08:13 1133 Marime text
  • În urma impactului, atât șoferul cât și alți patru pasageri cu vârste cuprinse între 32 și 7 luni toți din Bistrița au suferit vătămări corporale

Un grav accident rutier a avut loc seara trecută pe un drum din județul Bistrița Năsăud. Patru persoane, printre care și un copil de 7 luni au ajuns la spital. 

Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit seara trecută la un accident de circulație pe Drumul Județean 172G pe raza localității Orheiu Bistriței.

Din primele informații, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani din Bistrița, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un cap de podeț și s-a oprit în afara părții carosabile pe gardul unui imobil.

În urma impactului, atât șoferul cât și alți patru pasageri cu vârste cuprinse între 32 și 7 luni toți din Bistrița au suferit vătămări corporale, fiind necesar transportul acestora la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

„Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier“ - au precizat polițiștii IPJ Bistrița Năsăud.

Sursa foto: IPJ Bistrița Năsăud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii