Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în Iași. O femeie a decedat și alte cinci persoane sunt rănite

ro

17 Nov, 2021 19:37 1436 Marime text
  • Trei mașini au intrat în coliziune în localitatea Mogoşeşti Siret.
  • O femeie a murit, iar patru adulţi şi un copil au suferit răni minore.
 
O femeie în vârstă de 54 de ani a decedat, iar patru adulţi şi un copil au suferit traumatisme minore într-un accident rutier care s-a produs, în localitatea Mogoşeşti Siret, în urma coliziunii a trei autovehicule.

Potrivit Inspectoratului Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, în urma accidentului o femeie a fost găsită încarcerată şi inconştientă.

"Persoana a fost descarcerată şi asistată medical de un echipaj SAJ. În ciuda manevrelor de resuscitare, femeia de 54 de ani a decedat. Celelalte victime, patru adulţi şi un copil au fost transportate la spital cu traumatisme minore", au informat reprezentanţii ISU Iaşi.

UPDATE. Oficial de la ISU Iași

Astăzi, 17 noiembrie ac, in jurul orei 16:30 polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că, pe drumul public, pe raza comunei Mogosesti-Siret a avut loc un accident rutier mortal.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că 3 autoturisme au intrat în coliziune, unul dintre pasagerii dintr-un auto decedând.

Cei trei conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: ISU Iași
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii