Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier grav în Constanţa. Două victime. Maşina s-a zdrobit de un gard de beton (galerie foto+video)

ro

18 May, 2019 01:47 24984 Marime text
 
Un accident, cum rar se poate vedea pe străzile municipiului Constanţa, a avut loc, pe strada Industrială,puţin după miezul nopţii.

În evenimentul rutier provocat de şoferul unui autoturism marca Volskwagen, cu numere de Constanţa, se aflau doi tineri: un băiat, şoferul din Cernavodă, şi o fată din localitatea Corbu.

Deşi maşina s-a făcut praf, de gardul din plăci de beton al unei societăţi comerciale, doar băiatul a fost luat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţia Rutieră Constanţa a declanşat o anchetă pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier care, la prima vedere, pare a fi o autoaccidentare.

UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

Potrivit IPJ Constanța, în data de 18.05.2019, ora 00.15, un bărbat de 20 ani din Cernavodă, a condus un autoturism pe strada Industrială din municipiul Constanța, dinspre fabrica de bere către bulevardul Aurel Vlaicu. 

La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, curbă la stânga, a pierdut controlul direcției către partea dreapta a sensului de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard de beton. 

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii