Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier cu victime pe DN7 C! Implicați doi cetățeni italieni

ro

31 Oct, 2023 08:24 825 Marime text
În seara zilei de 30 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN7 C, în localitatea Merișani, a avut loc un accident rutier între două autoturisme. 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 23 de ani, cetățean italian, care conducea un autoturism, pe DN7 C, dinspre Curtea de Argeș către Pitești, într-o curbă la dreapta, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, din sens opus, de un tânăr de 18 ani, din Mălureni, transmite IPJ Argeș. 

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto și a unui pasager din primul autoturism, un bărbat de 55 de ani, cetățean italian.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool, a mai punctat sursa citată. 

În cauză, este întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Citește și:

Accident mortal ConstanțaUPDATE. Un motociclist a murit în urma unui eveniment rutier pe autostrada A4 (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii