Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier cu victime între un autoturism și o autoutilitară de transport marfă pe DJ 208 (FOTO)

ro

11 Nov, 2023 14:16 1012 Marime text
Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 11 Noiembrie 2023, pe DJ208, în localitatea Mircești din județul Iași.

Echipajele de intervenție de la Secția de Pompieri Pașcani acționează în urma unui accident rutier produs pe DJ 208, în zona localității Mircești, implicând un autoturism și o autoutilitară de transport marfă.

La fața locului, a fost mobilizată o autospecială de intervenție și un echipaj de prim ajutor calificat. Acestea asigură măsurile specifice pentru gestionarea incidentului și acordarea asistenței medicale corespunzătoare.


Conform primelor informații, două persoane sunt asistate medical în urma impactului dintre cele două vehicule. Echipele de intervenție acționează pentru stabilirea stării de sănătate a victimelor și pentru a le oferi îngrijiri în conformitate cu nevoile medicale.

Conducătorii auto și ceilalți participanți la trafic sunt sfătuiți să manifeste prudență în zonă și să respecte indicațiile forțelor de ordine prezente la fața locului. Autoritățile monitorizează situația și vor furniza informații actualizate în timp util.

sursa: infotraficromania.ro. 



Citește și:

 Accident rutier cu victime pe DN 151 Implicate un autoturism și un TIR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii