Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier cu victime încarcerate pe DN1! Două persoane au murit

ro

12 Jan, 2024 11:49 965 Marime text

foto: ISU Prahova
 Se intervine pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în comuna Florești, pe DN1. 

La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj SMURD, transmite ISU Prahova. 

Din primele informații primite de la fața locului, în eveniment au fost implicate 2 autoturisme și cei 5 ocupanți ai acestora, dintre care 4 sunt încarcerați. Se intervine pentru extragerea victimelor încarcerate. 

Misiunea este în dinamică, revin cu date referitor la starea victimelor, a mai punctat sursa citată. 



UPDATE 1

În eveniment sunt implicate 6 persoane, 5 incarcerate și 1 proiectată în afara autoturismului, pe partea carosabila. Aceasta din urmă se afla în stare de inconștiență. 

În sprijin, va interveni și elicopterul SMURD.


UPDATE 2 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informeazăcă pe DN 1, localitatea Florești, județul Prahova, s-a produs un accidentrutier în care au fost implicate 2 autoturisme.

În urma impactului au rezultat 5 victime, dintre care 2 persoane au decedat. Circulația rutieră este blocată pe benzile sensului de mers Ploiești -Brașov, fiind dirijată pe DJ 100F, prin orașul Băicoi, iar pe direcția către Ploiești se circulă doar pe banda nr. 1.

Valorile de trafic sunt în creștere peambele sensuri de mers.

UPDATE 3

Toate victimele au fost descarcerate. 3 dintre victime au început deplasarea cu ambulante SAJ către UPU Ploiești.

Unei victime i se acorda asistență medicală de către echipajul TIM și va fi preluată de către elicopterul SMURD, care a aterizat la fața locului. 

Din păcate, pentru două dintre victime a fost declarat decesul. 


UPDATE 4

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 1, localitatea Florești, județul Prahova, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme.

În urma impactului au rezultat în final 6 victime, dintre care 2 persoane au decedat, iar celelalte 4 au fost transportate la spital, cu multiple leziuni. Valorile de trafic suntridicate pe sensul de mers către Brașov.




Citește și:

UPDATEAccident la Brăila. O autoutilitară a lovit un tir ce se afla oprit. Un șofer a ajuns la spital
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii