Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier cu victimă în Constanța. Șoferul a fugit de la fața locului!

ro

24 Feb, 2024 16:51 1380 Marime text
Cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului! 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 23 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 49 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Astfel, la data de 22 februarie a.c., în jurul orei 13.40, bărbatul ar fi condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța și ar fi fost implicat într-un accident rutier, lovind un alt autoturism, care s-ar fi deplasat în aceeași direcție.

Ulterior, bărbatul ar fi părăsit locul faptei.

În urma accidentului rutier a fost rănită o femeie, de 50 de ani, pasageră în celălalt autoturism, condus de o femeie, de 33 de ani.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative, a mai transmis Poliția. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.


Citește și:

Știri Constanța: Conducere periculoasă! Doi șoferi depistați băuți la volan în Cumpăna

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii