Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier cu o mașină răsturnată! La volan, un tânăr de 18 ani, băut și fără permis

ro

14 Jun, 2023 09:52 2393 Marime text
 La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 04:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara, județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina., informează IPJ olt. 

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, a părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Citește și: Un șofer suspectat că a condus drogat prin Constanța a refuzat prelevarea de mostre biologice (FOTO+VIDEO)

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

Potrivit sursei citate,conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără pemis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii