Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier azi Un motociclist a fost rănit în urma unui eveniment rutier pe Defileul Jiului

ro

09 Sep, 2023 11:29 1774 Marime text

Un accident moto a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 9 Septembrie 2023, pe DN66 – Defileul Jiului, județul Gorj.

Un accident moto a avut loc pe DN66 – Defileul Jiului, în zona Pasului Lainici, la kilometrul 113+300m. Incidentul a implicat o motocicletă și o autoutilitară, iar motociclistul a suferit răni multiple în urma coliziunii.

Echipajele de intervenție au acționat prompt și au acordat asistență medicală motociclistului rănit. Acesta a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Starea sa de sănătate este monitorizată de către personalul medical specializat.

Accidentul a condus la restricționarea traficului pe DN66 în zona Pasului Lainici, pe o porțiune de drum semnificativă. Autoritățile și echipajele de poliție se află la fața locului pentru a gestiona situația și a desfășura cercetările necesare pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

În acest moment dificil, încurajăm toți participanții la trafic să fie atenți și să respecte regulile de circulație, în special în zonele cu potențial de pericol. Vom continua să aducem informații actualizate cu privire la starea motociclistului și la evoluția situației în trafic pe DN66, transmite Poliția. 


sursa: infotraficromania.ro 


Citește și:

Surse: Accident în Caracal. ​Tânără rănită de un poliţist din Constanța care s-a urcat beat şi drogat la volan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii