Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident provocat de un șofer fără permis și sub influența alcoolului

ro

15 Nov, 2023 19:53 925 Marime text

 În noaptea de 13/14 noiembrie a.c., polițiștii Secției 6 Rurală Beliu au fost sesizați despre un eveniment soldat exclusiv cu pagube materiale, în Tăgădău.

Din primele cercetări la fața locului s-a constatat că un bărbat de 33 de ani, din jud. Timiș, fără permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 793/A, în localitatea Tăgădău, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un morman de lemne, în fața unui imobil, transmite IPJ Arad. 

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că bărbatul avea o îmbibație alcoolică de 0,96 mg./l. alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut penbtru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judcătoriei Ineu cu propunerea luării de măsuri preventive, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis de conducere, a mai punctat sursa citată. 


 Citește și: 

Șefi noi la IPJ Constanța
LIVE VIDEO. Cătălin Predoiu face declarații! Precizări importante despre reorganizarea IPJ Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii