Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accidente pe Autostrada Soarelui. Victime și mașini distruse

ro

10 Jul, 2021 07:32 3162 Marime text
  • Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu câteva minute, pe Autostrada Soarelui, în zona cuprinsă între Cernavodă și Medgidia.
 
Potrivit apelantului evenimentul rutier a avut loc pe sensul de mers către Constanța, și sunt implicate două autoturisme.
 
Sunt anunțate două victime, neincarcerate, cooperante, care au nevoie de îngrijiri medicale.

La locul intervenției au fost dirijate o autospecială de stins incendii, o ambulanță SMURD și una de la SAJ.

Pentru acest accident Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară îngreunat la kilometrul 182 al Autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către Constanța, în zona localității Medgidia, județul Constanța, în urma unui accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane.

În urma impactului, unul dintre cele două autoturisme implicate a rămas imobilizat pe banda a doua. Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 30 minute.

Totodată Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară îngreunat la kilometrul 101 al Autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către Constanța, în zona localității Drajna, județul Călărași, în urma unui eveniment rutier nesoldat cu victime, unul dintre cele patru autoturisme implicate rămânând însă imobilizat, temporar, pe banda a doua.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 15 minute.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei care se apropie din spate să reducă viteza la timp. 

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii