Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident pe Autostrada A2 București-Constanța UPDATE. O autoutilitară s-a răsturnat în urma unei explozii de anvelopă. Un copil și doi adulți, răniți

ro

07 Sep, 2023 13:00 2093 Marime text



 

UPDATE 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe autostrada A 2 București-Constanța, la kilometrul 68, pe sensul de mers către capitală, accidentul soldându-se cu 3 victime, un minor fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar 2 adulți sunt în evaluare medicală la fața locului.


În urma opririi traficului s-a format coloană de autovehicule în direcția către București de aproximativ 2 kilometri, în mișcare.


Știrea inițială 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A 2 București-Constanța, la kilometrul 68, în zona localității Lehliu, județul Călărași, o autoutilitară s-a răsturnat în urma unei explozii de anvelopă.

Au rezultat 3 victime (2 adulți și un copil), pentru care a fost solicitat la fața locului un elicopter SMURD.

Circulația rutieră este oprită total pentru aproximativ 15 minute, în vederea aterizării elicopterului și preluării rapide a victimelor. Valorile de trafic sunt normale, în ușoară creștere.


Citește și:

Știri Constanța azi: Un TIR a intrat într-un stâlp! O victimă a ajuns la spital
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii