Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:01 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident moto în județul Hunedoara Doi răniți într-o coliziune între autoturisme și o motocicletă (FOTO)

ro

14 Aug, 2023 19:43 1289 Marime text
Un accident moto a avut loc în cursul zilei de luni, 14 August 2023, pe raza localității Luncoiu de Jos din județul Hunedoara.

O după-amiază care ar fi trebuit să fie liniștită s-a transformat într-un moment de tensiune în localitatea Luncoiu de Jos, unde a avut loc un accident moto. Pompierii Secției Brad au primit solicitarea de intervenție și s-au mobilizat rapid pentru a acorda ajutor la fața locului.

Echipajele operative au sosit prompt la locul indicat, fiind dotate cu o autospecială echipată cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul lor, a fost desfășurată și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean. Incidentul rutier a implicat două autoturisme și o motocicletă, iar bilanțul a fost de două victime.



Conducătorul motocicletei, un bărbat în vârstă de 35 de ani, și conducătorul unuia dintre autoturisme, un tânăr de 27 de ani, au avut de suferit în urma coliziunii. În urma impactului, cei doi au fost răniți și au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului. Ulterior, au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe Deva și, respectiv, la Centrul de Primiri Urgențe Brad pentru investigații medicale suplimentare și tratament de specialitate.

Celelalte persoane implicate în accident nu au avut nevoie de asistență medicală. Pompierii militari nu s-au limitat doar la acordarea de îngrijiri medicale, ci au asigurat și măsurile specifice pentru prevenirea riscului de izbucnire a incendiilor în astfel de situații.

sursa: infotraficromania.ro 


Citește și:
 

ISU Bacău: Un bărbat a murit în urma unui incendiu de vegetație uscată din comuna Valea Seacă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii