Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal pe DN 25. O victimă a murit și alte patru au fost rănite (FOTO)

ro

06 Dec, 2023 20:45 1450 Marime text
La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 17:00, pe DN 25, în afara localității Tudor Vladimirescu, din județul Galați a avut loc un accident rutier mortal, în urma căruia 1 persoană a decedat și alte 4 au fost rănite. 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 54 de ani, din comuna Ivești, în timp ce conducea un autobuz, ce efectuează curse regulate Galați – Tecuci, pe DN 25, având direcția de deplasare către Tecuci, la ieșire din comuna Tudor Vladimirescu ar fi pierdut controlul  direcției de deplasare, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe o parte, transmite IPJ Galați. 

Din păcate, în urma evenimentului rutier a decedat o femeie, cu vârsta de 48 de ani, din comuna Tudor Vladimirescu și au fost rănite 4 persoane de sex masculin, printre aceștia aflându-se și conducătorul auto. În autobuz se aflau în acel moment aproximativ 10 persoane.

La fața locului au intervenit și echipaje de pompieri de la descarcerare din cadrul I.S.U. Galați și echipaje medicale din cadrul S.M.U.R.D. Galați, care au acordat primul ajutor victimelor, urmând a fi transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.  

La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ.

Traficul rutier este blocat în totalitate în acest moment în vederea acordării de îngrijiri medicale persoanelor rănite, precum și a efectuării cercetării la fața locului, urmând ca în scurt timp să fie reluat, a mai punctat sursa citată. 

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.


foto: IPJ Galați 


Citește și:

Accident mortal pe DN 2. Un bărbat și-a pierdut viața
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii