Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal pe DN 1 S! Doi morți și cinci răniți, între care trei copii

ro

19 Jan, 2024 21:42 1140 Marime text

O persoană a decedat şi o alta a fost grav rănită, în urma unui accident pe DN 1 S, între localităţile Veneţia şi Pârău, în care au fost implicate 3 autoturisme şi care s-a soldat, în total, cu 7 victime.

Conform ISU Braşov, una dintre persoanele implicate în accident era în stare critică la sosirea echipajelor de salvatori, în stop cardio-respirator, fiind declarată decedată. Celei de a doua i se efectuează în continuare, după aproximativ 30 de minute de la sosirea paramedicilor la faţa locului, manevre de resuscitare.

În urma coliziunii, circulaţia este blocată în zonă, până la finalizarea activităţilor de cercetare la faţa locului şi îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil, a precizat Poliţia. 

UPDATE 1

O a doua persoană, o femeie de 35 de ani, victimă a accidentului de vineri seara, de pe DN 1S, în care au fost implicate trei autovehicule, a decedat, alte cinci persoane, printre care trei minori, fiind transportate la unităţi spitaliceşti.


"Din păcate, persoana de sex feminin, în vârstă de 35 de ani, care se afla în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată", a precizat ISU Braşov.

Este a doua victimă a accidentului petrecut între localităţile Veneţia şi Pârău, o altă persoană, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind, anterior, declarată decedată.

Toate celelalte victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov, cel din Făgăraş şi la Spitalul pentru Copii Braşov, a precizat sursa citată.

Sursa: Agerpres.ro. 

 

 Citește și:

Salvare spectaculoasă a pompierilor. Un șofer a căzut cu mașina într-o râpă! (FOTO)


 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii