Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal la ieșire din Gherla. Un bărbat și o femeie și-au pierdut viața (FOTO)

ro

22 Oct, 2023 08:25 1392 Marime text
 Pompierii din cadrul Detașamentului Dej și Punctul de Lucru Gherla au intervenit în cursul nopții, la un grav accident rutier petrecut pe ruta E576, la ieșirea din municipiul Gherla, unde au fost găsite două autoturisme avariate. Într-unul dintre acestea se afla o femeie încarcerată, ce prezenta multiple traumatisme și era în stare de inconștiență.

S-a acționat imediat pentru descarcerarea acesteia și predarea către echipajul SAJ, în vederea transportului la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată la locul accidentului a fost găsit și un bărbat în stop cardio respirator, întins pe sol în afara autoturismului. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ, sprijinite de către echipajele autospecialelor de descarcerare, transmite ISU Cluj.

Manevrele de resuscitare, din păcate, nu au reușit să aducă semnalele vitale ale bărbatului.

Femeia care a fost descarcerată a intrat în stop cardio respirator la locul accidentului, imediat s-au aplicat manevre de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ, însă și în acest caz nu au putut readuce semnalele vitale ale femeii, a mai punctat sursa citată. 


foto: ISU Cluj 


Citește și:

Accident în Curtea de ArgeșUtilaj agricol răsturnat și pasager rănit. Șoferul, sub influența alcoolului

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii