Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal în noaptea de Crăciun! Un tânăr de 24 de ani a murit! Șoferul implicat era băut

ro

25 Dec, 2023 09:10 2386 Marime text
Accident rutier . foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaO tragedie a avut loc în noaptea de Crăciun! Un tânăr de 24 de ani a murit într-un cumplit accident, iar trei persoane, printre care și doi adolescenți au ajuns la spital. 

Șoferul care conducea autoturismul, un tânăr de 21 de ani era băut. 

Potrivit IPJ Iași, la data de 25.12.2023,  în jurul orei 02.20,  poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe DJ 249, între localitățile Măcărești și Prisecani a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

„La fața locului polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 21 de ani, din județul Vaslui în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul susmenționat, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în coliziune cu parapetul metalic, părăsind partea carosabilă după care s-a răsturnat de mai multe ori și a rămas suspendat peste sanțul din afara părții carosabile.

În urma accidentului o persoană a decedat (pasagerul de lângă șofer – un tânăr de 24 de ani, din jud. Iași), iar conducătorul auto și alți doi pasageri (doi minori în vârstă de 16 ani) au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0.63ml/g în aerul expirat. La unitatea medicală i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și a consumului de substanțe cu efect psihoactiv“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Iași! 


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și: 

Accident rutier în noaptea de Crăciun în județul Constanța! O persoană, rănită
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii