Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:41 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident între o locomotivă și un TIR în județul Timiș. Circulația rutieră este oprită

ro

08 Aug, 2023 16:50 938 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: IGSU
  • Centrul INFOTRAFIC astăzi, 8 august 2023, la ora 15:36 pe DN 6, între localitățile Dudeștii Noi și Becicherecu Mic, județul Timiș, o locomotivă care circula pe Secția de cale ferată 133, relația Timișoara - Cenad, la pasajul de cale ferată, a intrat în coliziune cu un TIR care transporta îngrășăminte chimice, din care o parte s-a scurs pe carosabil.
 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 8 august 2023, la ora 15:36 pe DN 6, între localitățile Dudeștii Noi și Becicherecu Mic, județul Timiș, o locomotivă care circula pe Secția de cale ferată 133, relația Timișoara - Cenad, la pasajul de cale ferată, a intrat în coliziune cu un TIR care transporta îngrășăminte chimice, din care o parte s-a scurs pe carosabil.
 
Pompierii din cadul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș au fost solicitați să intervenă pentru asigurarea masurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor în urma producerii accidentului, transmit reprezentanții ISU Timiș.
 
Din primele informații, autotrenul este încărcat cu aproximativ 20 tone de azotat de amoniu 16% și pentauxido de fosfor 20%.
 
Conducătorii autotrenului și locomotivei nu necesită îngrijiri medicale.
 
La fața locului se intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare grea, un echipaj CBRN și o ambulanță din cadul Serviciului de Ambulanță Județean Timiș.
 
Nu există scurgeri de combustibil și nici instalații defecte.
 
Este oprită atât circulația rutieră, cât și cea feroviară, pentru curățarea zonei.


Citește și:
UPDATE: Suspiciune de toxiinfecție alimentară la Sinaia! Mai mulți copii asistați medical (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii