Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în Tulcea! Unul dintre șoferi, băut, a părăsit locul evenimentului

ro

16 Jun, 2023 08:05 1131 Marime text
imagine cu rol ilustrativ
La data de 15 iunie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în municipiul Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, un bărbat de 36 de ani care conducea un autoturism pe strada 1848, din municipiu, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din fața  sa, condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, intrând în coliziune față-spate cu acesta. 

Dupa producerea evenimentului, bărbatul de 36 de ani a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior, la intersecția străzii 1848 cu strada Iuliu Maniu.

Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând concentrația de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui minor, pasager în cel de-al doilea autoturism., a mai punctat sursa citată. 

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului rutier.


Citește și: Accident rutier la Tulcea! Două persoane au ajuns la spital
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii