Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în Iași O autocisternă condusă de un șofer din Ucraina a părăsit partea carosabilă și a intrat în curtea unei case!

ro

25 Nov, 2023 08:12 1061 Marime text

Accident rutier produs în localitatea Boureni, comuna Moțca, județul Iași. 

Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112, în data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 14:00, despre producerea unui accident rutier în localitatea Boureni, comuna Moțca, unde o autocisternă încărcată cu GPL a părăsit partea carosabilă și a intrat în curtea unei case, avariind rețeaua electrică și de alimentare cu gaz. 

Pentru gestionarea situației de urgență au fost direcționate, forțe și mijloace de intervenție la locul solicitării, două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și echipajul de stingere din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Moțca.

Pentru acordarea primului ajutor calificat, la nevoie, de la Serviciul Județean de Ambulanță Iași au fost trimise la fața locului, două ambulanțe. Conducătorul autocisternei, cetățean ucrainean, de aproximativ 50 de ani,  a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă, a intrat în curtea unei case, a rupt o țeavă de aducțiune cu gaz metan a consumatorului casnic și a afectat un stâlp de energie electrică, transmite ISU Iași.

Echipajele de intervenție au balizat zona, au instituit zona de siguranță și protecție, au oprit gazul la conducta de aducțiune a consumatorului casnic.

De asemenea, a fost oprită energia electrică în zona evenimentului, iar echipajele medicale au evaluat conducătorul autocisternei și l-au transportat la CPU al Spitalului Municipal Pașcani. 

Intervenția a durat aproximativ 7 ore și 30 minute, până când autocisterna a fost luată în condiții de siguranță, fără a se pune în pericol cetățenii din zona evenimentului rutier.


Citește și: 

Accident rutier la Medgidia! Unul dintre șoferi, în pragul comei alcoolice
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii