Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident grav pe DN 79. Mai multe persoane rănite grav. Doi bărbați au murit

ro

11 Oct, 2023 14:58 1141 Marime text
foto cu rol ilustrativ
UPDATE 

Din nefericire, în pofida eforturilor echipajelor, cei doi bărbați aflați în stop cardio-respirator nu au răspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarând decesul acestora. Celelalte trei persoane rănite au fost transportate la spital.


La ora 14.20, azi, 11 octombrie, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, la ieșirea din localitatea Salonta spre Arad, în care au fost implicate 5 persoane aflate în două autoturisme.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate imediat, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al SAJ.

Ajunse la fața locului, echipajele de descarcerare au evacuat trei persoane rămase captive în cele 2 autoturisme avariate, iar echipajele medicale au procedat la evaluarea victimelor, la acordarea îngrijirilor necesare și la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul a două persoane aflate în stop cardio -respirator, a transmis ISU Bihor. 

Misiunea este în dinamică. La eveniment a fost mobilizat și elicopterul SMURD


Citește și:

Ambulanţă implicată într-un accident rutier. Trei persoane au fost rănite
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii