Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav pe DN 7 Un autotren care transporta autovehicule a căzut în râul Olt! Șoferul și pasagerul, la spital (galerie foto)

ro

30 Jan, 2020 07:09 2348 Marime text

Două persoane au ajus la spital, miercuri spre joi noaptea, după ce tirul în care se aflau a ajuns în râul Olt.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră se desfășoară dirijat, pe un fir, în ambele sensuri, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 206+500 metri, în zona localității Brezoi, județul Vâlcea, din cauza unui accident.

Potrivit sursei citate, un autotren care transporta autovehicule ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului, autotrenul a căzut în râul Olt. Conducătorul acestuia și pasagerul au fost răniți și transportați la spital.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului și identificarea autovehiculelor implicate.

UPDATE. Oficial de la ISU Vâlcea:
La ora 00.20, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DN 7, la Gura Lotrului - Brezoi. Au fost  implicate un autotir încărcat cu autoturisme și un autoturism. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare Brezoi, două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SAJ.

Au fost găsite două victime ( șoferul si ajutorul șoferului platformei) conștiente și cooperante. Au fost transportate la spital.

Pentru că în râul Olt au căzut cel puțin 2 autoturisme de pe platformă și autoturismul implicat în accident, din spusele șoferului tirului, la fața locului s-a deplasat echipajul de scafandrii cu o barcă pneumatică. Până la această oră a fost scoasă una din mașinile căzute de pe platformă. Se continua căutările.



Sursă foto: ISU Vâlcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii