Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav la Raliul Clujului. Doi sportivi, preluați de echipajele medicale de urgență SMURD

ro

26 Sep, 2021 17:40 1670 Marime text
  • Accident grav la Raliul Clujului. 

Accident grav la Raliul Clujului. Echipajul cu numărul de concurs 580, format din Radul Lambrino și Andrei Aitculesei, a ieșit în decor pe ultima probă specială de la Raliul Clujului.

Echipajele medicale de urgență SMURD au intervenit prompt la fața locului și le-au acordat primul ajutor în ambulanțe celor doi sportivi

Iată postarea de pe  pagina de Facebook a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv

Echipajul cu numărul de concurs 580, format din Radul Lambrino și Andrei Aitculesei, a ieșit în decor pe ultima probă specială de la Raliul Clujului. Echipajele medicale de urgență SMURD au intervenit prompt la fața locului și le-au acordat primul ajutor în ambulanțe celor doi sportivi, pe care ulterior i-a transportat la Unitatea de Primiri a Urgențelor Cluj Napoca.

Cei doi sunt stabili și în afara oricărui pericol, însă vor fi supuși unor investigații suplimentare. Ca urmare a incidentului, proba finală s-a neutralizat, iar concurenții rămași au parcurs-o în regim de etapă. 




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook/ Federaţia Române de Automobilism Sportiv


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii