Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav între Tulcea și Mihail Kogălniceanu. O persoană și-a pierdut viața (galerie foto)

ro

23 Jul, 2020 15:38 9501 Marime text
  • Din nefericire, bărbatul (64 ani) era decedat
O persoană și-a pierdut viața și o alta a fost transportată de urgență la spital, în urma unui accident grav produs în această după-amiază pe DN 22 (E 87), între municipiul Tulcea și localitatea Mihail Kogălniceanu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta, în jurul orei 13:20, a avut loc un accident rutier pe DN 22 ( E87 ) între municipiul Tulcea și localitatea Mihail Kogălniceanu, în care au fost implicate un autotren și două autoturisme.
 Două persoane aflate într-unul dintre cele două autoturisme au rămas încarcerate.
La fața locului s-au deplasat de urgență trei echipaje ale Detașamentului de pompieri Tulcea cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.
Cele două victime au fost descarcerate și, din nefericire, bărbatul (64 ani) era decedat, iar femeia (50 ani) în stare conștientă a fost transportată la spital.
Conducătorul auto din celălalt autoturism, o persoană de sex feminin în vârstă de 23 de ani a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD și a fost transportată la spital.

Sursa foto: ISU Delta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii