Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav în Olt 10 persoane au ajuns la spital după ce un microbuz a intrat într-un cap de pod (VIDEO)

ro

18 Nov, 2021 13:57 1679 Marime text

Un microbuz de transport persoane a fost implicat, joi, într-un accident rutier, în comuna Gostavăţu, toţi cei nouă pasageri şi şoferul fiind transportaţi la spital, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, scrie Agerpres.

Microbuzul, care se deplasa pe DJ 642, în comuna Gostavăţu, ar fi părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod, toate persoanele aflate în autovehicul necesitând îngrijiri medicale.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Caracal, în eveniment fiind implicat un microbuz transport persoane, în care se aflau şoferul şi nouă pasageri, care a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod. În urma coliziunii, toate cele 10 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal", a informat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, a precizat că persoanele implicate în accident, conştiente, cooperante şi stabile hemodinamic, au fost transportate la spital de către echipaje SMURD şi de la Ambulanţa Olt.

Au fost transportate la spital şapte femei şi trei bărbaţi, cu vârste între 30 şi 59 de ani.

Şoferul microbuzului nu consumase alcool.



Sursă foto: IPJ Olt
Sursă video: Gazeta de Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii