Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav în județul Tulcea. Un bărbat, inconștient

ro

15 Jan, 2021 17:25 1979 Marime text
  • Accident grav în apropiere de localitatea Babadag, județul Tulcea.
  • Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a unui bărbat.

În jurul orei 16:05, pompierii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22 (E87) în apropierea localității Babadag, în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat 6 pompieri cu o autospecială de stingere și modul descarcerare, din cadrul Stației de pompieri Babadag, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, care au constatat că în urma impactului a rezultat o victimă de sex masculin. Bărbatul era în stare de inconștiență și a fost preluat de echipajul SAJ în vederea transportului la spital.

Potrivit ISU Tulcea, pompierii au acționat pentru sablarea carosabilului și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Oficial de la IPJ Tulcea

La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe DN22-E87.

Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 31 de ani, din Babadag, în timp ce conducea un auto pe DN22-E87 (în apropierea localității Babadag) a intrat în coliziune cu un auto care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Jurilovca.

In urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului de 31 de ani.

Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Sursă foto: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii