Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav în județul Neamț! O mașină s-a răsturnat în albia unui pârâu. O victimă, încarcerată

ro

25 Aug, 2023 15:26 1113 Marime text
Sursă foto: ISU Neamț
  • Astăzi, 25 august 2023, în jurul orei 12:00, a fost anunțat, prin apel la 112, un accident rutier în comuna Bicaz-Chei, satul Ivaneș, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în albia unui pârâu, o persoană fiind încarcerată.
 
Astăzi, 25 august 2023, în jurul orei 12:00, a fost anunțat, prin apel la 112, un accident rutier în comuna Bicaz-Chei, satul Ivaneș, în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în albia unui pârâu, o persoană fiind încarcerată, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.
 
La locul indicat, s-au deplasat pompierii Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă de intervenție și o ambulanță SMURD de Terapie intensivă mobilă.
 
La sosirea militarilor, victima era scoasă din autoturism de localnici și de un echipaj de ambulanță de la Bicaz și, împreună, au evacuat-o din albia pârâului la ambulanță.
 
Persoana în cauză este un tânăr de 21 de ani, care a fost preluat conștient, dar cu multe traumatisme de către echipajul TIM, și a fost transportat la spital, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Accident rutier în județul Argeș. O mașină a intrat într-o râpă (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii